Zi: 20 august 2014

Eveniment

Hoţul navetist a fost trimis după gratii

Un hoţ specializat în furturi din locuinţe a fost reţinut de către poliţişti în cursul zilei de ieri. Iulian Muntean, din Haţeg, în vârstă de 37 de ani, avea drept rază de acţiune mai multe localităţi din judeţ cum ar fi Deva, Simeria sau Sântuhalm. Acesta fura bunuri de valoare sau sume de bani din locuinţele în care nu se afla nimeni. Iar atunci când a intrat într-o locuinţă din Sântuhalm dând nas în nas cu proprietara, hoţul a invocat că venise să cerşească. O altă faptă de care-i suspectat Iulian Muntean, este un furt de 300 de lei din casa unui devean.

Read More
Comunitate

Cursuri gratuite pentru hunedorenii care vor să-şi schimbe meseria

Hunedorenii interesaţi să se califice sau recalifice în meserii precum cea de babysitter, îngrijitor bătrâni, infirmier sau operator introducere date pot beneficia de cursuri gratuite. Perioada în care se vor desfăşura cursurile a început în luna mai şi se va încheia în luna iulie anul viitor. Cursurile se adresează persoanelor care au un loc de muncă şi doresc să obţină o atestare pentru o altă meserie.

Read More
Comunitate

Valeriu Bejinariu: se impunea un modul expoziţional în cadrul Parcului Industrial Hunedoara

Directorul general al Parcului Industrial Hunedoara, Valeriu Bejinariu (foto), vede cu ochi buni proiectul pe care SC Eurovenus doreşte să-l implementeze în cadrul entităţii economice pe care acesta o manageriază. De asemenea, doreşte să ofere asigurări cârcotaşilor, că societatea amintită îşi va onora până la finele perioadei prestabilite (doi ani, cu posibilitate de extindere la trei) regimul investiţional asumat, precum şi locurile de muncă vizate.

Read More