Zi: 19 august 2014

Eveniment

Contestaţiile traficanţilor de droguri au fost respinse

Ieri, pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, a fost judecată contestaţia făcută de un grup de hunedoreni inculpaţi într-un dosar de trafic de droguri. În urma deliberărilor, magistraţii au respins ca nefondată cererea de anulare sau schimbare a măsurii arestului preventiv, rămânând valabilă decizia Tribunalului Hunedoara, prin care s-a decis menţinerea acestora după gratii.

Read More
Politica si administratie

Elena Udrea, susţinută de PMP Hunedoara

Ieri, reprezentanţii PMP reuniţi în Colegiul Naţional, au decis ca Elena Udrea să fie candidatul partidului pentru preşedinţia României. Un singur vot s-a înregistrat împotriva acestei candidaturi, acesta aparţinând europarlamentarului Cristian Preda. Elena Udrea a precizat, după şedinţă, că şeful campaniei sale va fi Eugen Tomac şi că de astăzi va începe strângerea de semnături. Ea a mai spus că este singura care îl poate bate pe Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Read More
ActualitateFlash

Carpatcement ajutã, în continuare, comunităţile din Băiţa şi Şoimuş

Din 1998, de când este prezent în România, HeidelbergCement a investit peste 450 de milioane de euro pentru a-şi dezvolta activitatea pe piaţa autohtonă a cimentului, betoanelor şi agregatelor. Parte integrantă a Grupului, fabrica de ciment de la Chişcădaga, a contribuit la susţinerea economiei locale prin intermediul taxelor si impozitelor plătite la buget. De asemenea, alte numeroase resurse financiare si non-financiare au ajuns in comunităţile din Şoimuş şi Băiţa, acestea beneficiind de proiectele şi acţiunile de responsabilitate socială desfăşurate de Carpatcement Holding.

Read More