Zi: 18 august 2014

ActualitateFlash

Liziera Pădurii Bejan şi drumul care leagă Archia de Bârcea, transformate în rampe de gunoi. Mãsuri s-au luat, dar numai pe hârtie!

Locuitorii din Archia, dar şi cei din cartierul cu blocuri sociale de pe Dealul Archiei, au semnalat de mai multă vreme autorităţilor locale faptul că liziera Pădurii Bejan şi marginea drumului care leagă această zonă de fostul târg de animale de la Bârcea, au devenit depozite de gunoi.

Read More
Comunitate

Zilele Comunei Zam, la prima ediţie

Cum mai toate comunele din România au câte o sărbătoare a lor, era cazul ca şi Zamul să îmbrăţişeze o astfel de tradiţie. Prin urmare, începând de vineri şi până duminică inclusiv, localnicii din Zam au avut parte de prima ediţie a Zilelor Comunei, alături de mulţi alţi hunedoreni, care au ales să-şi petreacă timpul liber în preajma rudelor şi a prietenilor dragi.

Read More
FlashSport

BREAKING NEWS.Gimnasta Laura Jurcă s-a calificat în toate cele cinci finale ale JOT

Gimnasta Laura Jurcă, de la CNS „Cetate” Deva, unica reprezentantă a României, a avut un start perfect la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanging (China). Sportiva antrenată de Adela Popa s-a calificat în toate cele cinci finale, astfel că are cinci șanse la medalii. Cele mai bune clasări pentru Laura Jurcă în etapa preliminară, disputată ieri, au fost situarea pe locul trei la individual compus și bârnă, iar cea mai slabă a fost ocuparea locului șapte la sol.

Read More