Zi: 5 august 2014

Comunitate

Oaspeţi germani la Vulcan

Timp de o săptămână, reprezentanţii delegaţiei germane de la Crucea Roşie din Gaggenau sunt oaspeţi ai comunităţii din Vulcan. Aici, ei participă la diverse activităţi, alături de voluntarii Crucii Roşii din municipiu. Tinerii sunt cazaţi la Căprişoara, zona fiind închisă tocmai pentru a-şi putea desfăşura activitatea în condiţii optime.

Read More
Actualitate

S-a încheiat repartizarea pe posturi a dascălilor hunedoreni

La începutul acestei săptămâni s-a încheiat repartizarea cadrelor didactice pe posturile din învăţământ, scoase la concurs anul acesta. În urma celor două şedinţe publice de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, din cele 464 de posturi şi fracţiuni de posturi au fost ocupate 256. Dintre acestea, 21 de dascăli au semnat contract pe perioadă nedeterminată, devenind titulari pe post, ceilalţi fiind angajaţi cu contract pe perioadă determinată.

Read More
ActualitateFlash

Este ziua cea mare pentru temerarul din Valea Jiului: Avram Iancu poate începe azi cursa de traversare a Canalului Mânecii înot

Sportivul Avram Iancu (foto), bibliotecar din Petroşani, este gata pentru cea mai mare provocare a vieţii sale. Astăzi se va lansa în cursa de peste 40 de kilometri, pentru a deveni primul român care traversează înot Canalul Mânecii. Încercarea acestuia ar putea fi oprită doar de vremea rea.

Read More
Sport

CFR Simeria creşte fotbalişti de naţională

Juniorul Raul Cătărău, component al echipei CFR Simeria, a fost convocat la un stagiu de pregătire al lotului naţional al României U19 (sub 19 ani) care se desfăşoară în cursul acestei săptămâni la Mogoşoaia. Încurajaţi de acest succes, oficialii clubului CFR Simeria au depus actele necesare la Federaţia Română de Fotbal pentru afilierea şi înscrierea echipelor de juniori în Campionatele Naţionale de juniori republicani A şi B, în sezonul 2014-2015.

Read More