Zi: 21 iulie 2014

Eveniment

Procesul criminalilor din Haţeg: Ies la iveală noi amănunte ale dublului asasinat

Ieri, pe rolul Tribunalului Hunedoara a avut loc un nou termen în procesul criminalilor de la Haţeg. În această etapă a judecăţii au loc audierile martorilor. La termenele anterioare au fost citaţi mai mulţi martori, dintre care doar unul s-a prezentat în faţa magistraţilor. Drept urmare, instanţa a mai fixat pentru astăzi un termen de judecată, iar martorii citaţi vor trebui să fie aduşi cu mandate.

Read More
ActualitateFlash

Vizita ambasadorului statului Israel în reşedinţa judeţului. Primarul Petru Mărginean propune companiilor israeliene colaborări în turism şi sectorul IT

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean (foto dreapta), a declarat, ieri, la întâlnirea cu ambasadorul Israelului la Bucureşti, că va trimite o scrisoare de intenţie cu propuneri de colaborare pentru companiile israeliene. Mai exact, edilul şef al reşedinţei de judeţ propune colaborări în domeniul turismului şi al sectorului IT.

Read More
Comunitate

O nouă ediţie a Taberei de creaţie de la Ribiţa

La iniţiativa şcolii Gimnaziale „Preot Iosif Comşa“ din Ribiţa, la Mănăstirea Crişan, săptămâna trecută s-a desfăşurat cea de-a IV-a ediţie a Taberei de creaţie în cadrul căreia au participat 20 de elevi din Buceş, Brad, Arad, Călan şi Ribiţa. Manifestarea a fost susţinută de Parohia Ortodoxă Ribiţa, Biblioteca Comunală Ribiţa şi Mănăstirea Crişan. Evenimentul a primit sponsorizări din partea administraţiei locale şi a S.C. Key Safety Systems.

Read More
ComunitateUltima Ora

Facturi mai prietenoase pentru consumatorii de gaze naturale

Un nou model de factură va fi introdus din această lună de către compania furnizoare de gaze naturale E.ON Energie România. Noul model presupune o serie de îmbunătăţiri menite să răspundă nevoilor de plată şi informare ale clienţilor. Potrivit comunicatului emis de E.ON Energie România, factura va avea un format mai prietenos, iar informaţiile de pe aceasta le va permite consumatorilor o vizualizare mai clară a conţinutului.

Read More