Zi: 17 iulie 2014

ActualitateFlash

Parapeţii de beton de la intrarea pe A1 – o soluţie eficientă, dar nu optimă

De aproximativ două săptămâni, parapeţii provizorii din plastic de la intrarea de pe autostrada A1 au fost înlocuiţi cu parapeţi din beton. Aceste măsuri au fost luate pentru a spori siguranţa traficului din zonă, dar şi pentru a împiedica producerea unor accidente grave, similare cu accidentul petrecut cu puţin timp în urmă, în care au decedat doi militari din judeţul Arad.

Read More
EvenimentFlash

Cinci suspecţi de cămătărie şi şantaj, din Brad, arestaţi

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Brad au efectuat în cursul zilei de ieri un număr de 10 percheziţii la domiciliu. În urma percheziţiilor a fost destructurată o grupare infracţională formată din şase persoane, suspectate de cămătărie şi şantaj. Cei şase suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care au fost duşi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad cu propunere de arestare preventivă.

Read More
Actualitate

Peste 250 de absolvenţi de liceu din judeţ au ales UVT

Peste 250 de absolvenţi de liceu din judeţ s-au decis să opteze pentru facultăţile din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (UVT). Viitorii studenţi au depus deja dosarul la biroul teritorial de înscrieri şi admitere din cadrul Colegiului Naţional „Decebal”, înfiinţat în luna mai a acestui an. Candidaţii au ales din oferta a opt facultăţi care au fost prezente la această etapă de admitere. Înscrierile s-au desfăşurat în perioada 15-17 iulie, iar candidaţii vor afla dacă au fost admişi în cursul săptămânii viitoare.

Read More
Actualitate

Titlu de Doctor Honoris Causa, acordat de Universitatea Petroşani

Ieri, în plenul Senatului Universităţii din Petroşani şi în prezenţa membrilor Consiliului de Administraţie, precum şi a unor invitaţi de seamă din sfera ştiinţifico-academică din România, prof. univ. dr. ing. Johan Neuner (foto), rector al Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti, a primit titlul onorific de Doctor Honoris Causa, din partea instituţiei de învăţământ superior din Valea Jiului.

Read More