Zi: 15 iulie 2014

Politica si administratie

Lovitură grea pentru fostul prefect Vladu

Ba cu PNL, ba cu PDL. Reprezentanţii Forţei Civice au oscilat între fuziunea cu liberalii şi cea cu democrat-liberalii. Totuşi, luni, conducerea FC a decis fuziunea prin absorbţie cu PDL. Mulţi dintre membrii FC nu sunt de acord cu această situaţie, deoarece au migrat de la partidul condus acum de Vasile Blaga, tocmai pentru că nu au fost de acord cu ce se întâmplă aici.

Read More
ActualitateFlash

Au rămas 654 de locuri libere la liceele din judeţ

Absolvenţii de clasa a VIII-a au aflat ieri la ce liceu au fost admişi în funcţie de opţiunile lor. Din cei peste 3.800 de elevi care trebuiau să încheie anul acesta clasa a VIII-a, doar 3.383 s-au înscris la examenul de Evaluare Naţională. Dintre aceştia, în momentul de faţă, un număr de 3.238 de elevi s-au înscris pentru următorul ciclu şcolar obligatoriu, aici fiind incluşi toţi elevii care au optat pentru toate formele de învăţământ preuniversitar.

Read More
Sport

Gabor, observator LPF la deschiderea noului sezon

Fostul internaţional hunedorean din echipa de aur a Corvinului, Romulus Gabor (foto), a fost delegat ca observator al Ligii Profesioniste de Fotbal la unul dintre cele două meciuri de deschidere ale noului sezon competiţional. „Cangurul” va fi responsabil cu respectarea regulamentului la meciul din etapa preliminară a Cupei Ligii dintre ASA Tg. Mureş şi CSM Iaşi, programat azi, de la ora 21.00, la Tg. Mureş.

Read More