Zi: 2 iulie 2014

Sport

Liga I, ediţia 2014/2015 / Programul turului

Tragerea la sorţi a avut loc ieri la sediul LPF
Etapa I, 26 iulie
Rapid Bucureşti – Steaua Bucureşti
CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu
CFR Cluj – Ceahlăul Piatra Neamţ
ASA Târgu Mureş – Universitatea Cluj
Concordia Chiajna – Astra Giurgiu
Dinamo Bucureşti – Oţelul Galaţi
FC Braşov – Petrolul Ploieşti
FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş
CSMS Iaşi – FC Viitorul

Read More
Sport

Necazuri financiare la Ştiinţa Petroşani

Unica echipă de rugby din judeţ şi-a amânat reluarea pregătirilor, programată la 1 iulie, şi a sistat asigurarea celor două mese zilnice pentru componenţii lotului din cauza lipsei fondurilor. ştiinţa Petroşani miza pe un sprijin financiar de 50.000 de lei din partea Consiliului Judeţean Hunedoara, aprobat deja de aleşi, însă efectuarea plăţii de către autorităţile judeţene, se lasă aşteptată.

Read More
Sport

Misiune complicată la turneul final de mini-fotbal

„Avantaje” Deva, campioana întrecerii de mini-fotbal „RealSport” Deva, îşi doreşte un parcurs cât mai lung la Faza Finală a Campionatului Naţional, dar finanţatorul Cristi Glodeanu consideră că misiunea echipei sale va fi dificilă. Competiţia începe azi şi se va încheia duminică şi va alinia la start, pe terenurile din Roman, cele mai bune 20 de echipe de mini-fotbal din ţară.

Read More
Actualitate

De acord cu confiscarea mormintelor neîngrijite

La sfârşitul lunii trecute, a fost votată în Parlament noua Lege a cimitirelor, crematoriilor şi serviciilor funerare. Aceasta prevede câteva sancţiuni la adresa celor care nu-şi îngrijesc mormintele. Prin urmare, administratorul cimitirului va avea dreptul să confişte mormintele la care timp de doi ani nu li s-a asigurat curăţenia. O altă prevedere din noua lege interzice firmelor de servicii funerare să-şi facă reclamă pe holurile spitalelor.

Read More