Lună: iunie 2014

Actualitate

Vili Rupa, nemulţumit că anchetatorii săi nu au plătit

Vili Rupa (foto), care se autointitulează Justiţiarul de Hunedoara, a primit o lovitură din partea Inspecţiei Judiciare a Consiliului Suprem al Magistraturii. După ce s-a luptat ani la rând ca să îşi dovedească nevinovăţia şi, într-un final a fost achitat, bărbatul a acţionat în instanţă magistratul care l-a judecat în 1998, dar şi procurorul de caz. Spre ghinionul lui, cazul s-a prescris.

Read More
FlashPolitica si administratie

Întâlnirea de la Arsenal Park, de la Orăştie a social-democraţilor a decis: Ponta, din ce în ce mai aproape de candidatura la prezidenţiale

Ieri, la Arsenal Park, lângă Orăştie, în prezenţa preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta (foto), a avut loc Comitetul Executiv Naţional extins al formaţiunii în şedinţă informală. Întâlnirea a avut ca scop pregătirea Consiliului Naţional al PSD din 1 august şi Congresului partidului din septembrie.

Read More
FlashPolitica si administratie

În bătălia dintre PNL şi PSD Hunedoara, de data asta au câştigat liberalii. Viceprimarul Ovidiu Moş a fost schimbat cu forţa

Aşa cum am explicat în ediţia de ieri a ziarului nostru, PNL şi PDL au reuşit să formeze o majoritate suficientă pentru a-l da jos pe viceprimarul social-democrat al Devei, Ovidiu Moş. Majoritatea a fost formată cu ajutorul voturilor celor doi consilieri PP-DD, unul dintre ei, Marian Muntean (foto), devenind noul viceprimar.

Read More
Interviu

Dan Bittman: „Sinceritatea este principalul lucru pe care pun accent în educarea fiilor mei“

Dan Bittman (foto), un artist remarcabil dar şi un foarte apreciat om de televiziune, s-a aflat la Deva la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu trupa Holograf. Aceştia au susţinut un concert în cadrul unui eveniment de promovare a Cetăţii din Deva. În stilul său caracteristic, plin de umor, artistul, a vorbit în cadrul unui interviu acordat ziarului nostru, despre perioada adolescenţei, despre felul în care îşi educă fiii şi despre activităţile sale din muzică şi televiziune.

Read More