Zi: 23 aprilie 2014

Actualitate

Prelungire sesiune de depunere Masura 413.1- 322

GAL Valea Ampoiului Valea Muresului, va informeaza astazi 24.04.2014 ca termenul pentru depunerea proiectelor aferente masurii: Masura 413.1- 322 ,,Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” Care are termen de depunere a proiectelor data de 05.05.2014 se prelungeste pana la data de 19 mai 2014, orele 12:00

Read More
Sport

Se caută „steluţe” pentru relansarea gimnasticii

Antrenorii de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva pun umărul la campania de relansare a gimnasticii româneşti, prin implicarea în acţiunile de preselecţie ce se desfăşoară la nivel naţional în cadrul parteneriatului public-privat sprijinit de OMV Petrom. Gina Gogean, Cristinel Micu şi Sorin Tolteanu derulează în aceste zile acţiuni de preselecţie în şcoli din judeţele Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj, pentru a descoperi noi talente.

Read More
Sport

Pretenţii europene la judo

Deveanul Doru Ioan Sapta, preşedintele Federaţiei Române de Judo, a declarat, ieri, că delegaţia României are obiectivul de a cuceri cel puţin o medalie la Campionatele Europene de judo pentru seniori, care se vor desfăşura în Franţa, la Montpellier, în perioada 24-27 aprilie. România participă cu un lot de nouă judoka, cinci fete şi patru băieţi, la ediţia 2014 a competiţiei continentale, sportivii urmând să concureze doar la individual, nu şi la echipe.

Read More
ExclusivFlash

Pe cine transformăm în eroi pentru generaţiile viitoare?. Constantin Bursan, un spion cu mai mulţi stăpâni

În municipiul Hunedoara, fostul deputat liberal din anii 40, Constantin Bursan (foto), este tratat ca un mare erou. Are statuie în centru, are stradă cu numele lui, are liceu cu numele lui, are asociaţie cu numele lui, care primeşte anual bani şi de la municipalitate, şi de la judeţ. Ceea ce este greu de înţeles este faptul că nimeni din cei care îl transformă în model pentru generaţiile viitoare nu spune întreaga poveste a acestui personaj controversat, care a ajuns inclusiv într-un dicţionar al spionilor.

Read More