Zi: 17 aprilie 2014

Politica si administratie

Primarul din Vălişoara a reprezentat comunele hunedorene la Sarajevo

Primarul comunei Vălişoara, Mircea Ion Rovinar, care este şi preşedintele Filialei Hunedoara a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R), a făcut parte din delegaţia română care s-a deplasat, de curând, la Sarajevo (Bosnia şi Herţegovina), pentru a participa la cea de-a IX-a Adunare Generală a Reţelei Asociaţiilor Autorităţilor Locale din sud-estul Europei – NALAS, din cadrul căreia A.Co.R face parte din anul 2009.

Read More
ActualitateFlash

Teren de sport din munca minorilor condamnaţi

Şapte minori hunedoreni condamnaţi, alături de ceilalţi minori internaţi în Centrul Educativ Buziaş, beneficiază, de acum, de un nou teren de sport cu gazon sintetic. Banii pentru teren au fost obţinuţi după ce a fost scoasă la licitaţie maşina spectaculoasă construită inclusiv cu participarea a doi minori hunedoreni.
„Minorii condamnaţi învaţă că nimic nu este pierdut”

Read More
Actualitate

Liniştea sărbătorilor

Astăzi e Vinerea Patimilor, moment în care bunul creştin ridică în jurul său, dar şi în interior, o mare linişte şi un mare efort de regăsire. Vechile tradiţii şi obiceiuri ortodoxe româneşti dau măsura nevoii de a trece peste această zi cu mare grijă, cu atenţie concentrată pe simbolistica stingerii de dinaintea luminării, pe regăsirea morţii ca fapt de viaţă, nu ca frică, ci ca speranţă, prin promisiunea fericită a Învierii.

Read More