Zi: 14 aprilie 2014

Sport

Pera BMW a dat lovitura la „Cupa Prieteniei”

Ocupanta locului trei în Liga A, din Campionatul „RealSport”Deva, echipa Pera BMW, a câştigat etapa zonală a „Cupei Prieteniei”, desfăşurată la baza RealSport, la care au participat 18 echipe de minifotbal amatori, din zona Transilvania. Gruparea patronată de Ovidiu Ioiescu a câştigat două meciuri la diferenţe mari de scor şi s-a impus la penaltiuri în semifinale şi în finală, eroul echipei fiind portarul Ionuţ Florea.

Read More
Sport

Succes cu două feţe

Autobergamo Deva şi-a încordat muşchii, dar şi-a arătat şi slăbiciunile în partida cu Spicom Sfântu Gheorghe, câştigată cu 7-6 (4-0), duminică, acasă. „Linia întâi” a făcut instrucţie cu adversarii şi a condus cu 5-0, însă „linia a doua” a risipit agoniseala, fiind egalată, 5-5. Finalul a fost pe muchie de cuţit şi devenii s-au impus la limită, dar meritat, 7-6.

Read More
Actualitate

Deputatul Natalia Intotero a promovat judeţul în Norvegia

În condiţiile în care în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara există o Companie Judeţeană de Turism, al cărei rol e strâns legat de promovarea zonei, însă, s-a dovedit neputincioasă şi obscură, suntem norocoşi că un parlamentar hunedorean care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de Politică externă a Camerei Deputaţilor, să poată, şi mai ales să vrea, să-şi promoveze judeţul de unde provine. Acest lucru s-a întâmplat de curând, în cadrul unei vizite de lucru pe care deputatul hunedorean Natalia Intotero (foto în dreapta) a efectuat-o la Oslo, capitala Norvegiei.

Read More
Actualitate

Inimi şi pietre

Aşa, cu ceva poezie, dar şi cu mult realism, putem privi judeţul Hunedoara ca o rezervă inimoasă de piatră, şi nu ne oprim la a număra din valurile de stâncă, ci înţelegem şi cele cuprinse în piatră, bogate şi demne, de la averi minerale jinduite, la o istorie ce ţine piept, viguroasă, timpului.

Read More
ComunitateFlash

Mănăstirea Lainici, loc de pelerinaj în Săptămâna Mare. Se roagă la icoana făcătoare de minuni

Aglomeraţie la Mănăstirea Lainici din Defileul Jiului în toată această săptămână, după ce sute de oameni, din întreaga ţară, merg să se roage la o icoană despre care spun că este făcătoare de minuni. Credincioşii merg şi pentru a asculta slujbele religioase, oficiate în fiecare zi din Săptămâna Mare, de preoţii care slujesc la acest lăcaş de cult.

Read More