Zi: 13 aprilie 2014

ActualitateFlash

Închisoare cu suspendare pentru inculpaţii din dosarul „Vinalcool”

La sfârşitul săptămânii trecute, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia s-au pronunţat în dosarul „Vinalcool”, aflat pe rolul instanţelor încă din 2007. Dacă prima dată, Tribunalul Hunedoara îi condamnase pe cei trei inculpaţi la pedepse de şase, respectiv şapte ani de închisoare cu executare, de data aceasta, Gheorghe Vasile Toma (foto), Ioan Azoiţei şi Marius Andraş au primit numai câte un an de închisoare, cu suspendare.

Read More
ActualitateFlash

Femeile social-democrate au un nou club la Deva

Vineri, într-o atmosferă de mare sărbătoare, în prezenţa a peste două sute de doamne şi domnişoare, a fost inaugurat Clubul Femeilor Social-Democrate din Deva. Invitate speciale ale evenimentului au fost senatorul Gabriela Vrânceanu Firea, preşedinta PSD Ilfov – însoţită de soţul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, şi Alexandra Braica, secretar de stat pentru Dialog Social în Ministerul Muncii, preşedinta OFSD Arad.

Read More
FlashPolitica si administratie

Câteva precizări, să afle cetăţenii din judeţ adevărul. Jigniri – DA, respect – NU

Cu tristeţe am văzut în „Ziarul Hunedoreanului” cum numele meu este folosit ca măciucă pentru a mai câştiga filiala locală a PNL vreo 2-3 voturi în plus faţă de PSD, tristeţe izvorâtă şi din faptul că loviturile vin din partea unor oameni cu care, până mai ieri, eram colegi de drum politic şi de guvernare. Însă, tristeţea este dublată şi de consternarea cauzată de faptul că acuzele sunt, în primul rând, nedrepte, iar în al doilea rând, au o încărcătură de răutate care nu face cinste unor cetăţeni ce se consideră ca făcând parte din elita comunităţii locale hunedorene.05 Molot si Nistor

Read More
Sport

Festival de goluri cu valoare redusă

FC Hunedoara a dat recital în ultima etapă a sezonului regulat, câştigând cu 5-0 (3-0) meciul cu FCM 2012 Reşiţa, disputat la finalul săptămânii, acasă. Victoria a contat însă doar pentru palmares şi moral, întrucât punctele câştigate cu reşiţenii nu se contabilizează în clasamentul pentru play-off. „Negru-albaştrii” vor porni asaltul pentru promovare de pe locul patru şi vor avea o misiune dificilă, având cu opt puncte mai puţin decât lidera, FC Caransebeş.

Read More