Zi: 8 aprilie 2014

Sport

Infirmerie la Ştiinţa

Patru rugbişti de la Ştiinţa Petroşani au probleme medicale serioase după partida pierdută în ultimul minut, la Iaşi. Răzvan Barbu are disjuncţie aclomo-claviculară de umăr stâng, Adrian Mihalachi a suferit un traumatism cranio-cerebral; Ovidiu Melniciuc se confruntă cu o contuzie la genunchi, iar George Pătraşcu a fost diagnosticat cu disjuncţie aclomo-claviculară.

Read More
Actualitate

Invazie extraterestră în Hunedoara

Data trecută, când am vorbit despre faptul că judeţul Hunedoara este furat, ne-am oprit doar la jocul distribuirii de fonduri către gaşcă organizată şi la umilinţa ce ni se pune pe creştet, în loc de transpiraţie, prin grija politicienilor, o grijă de care ne-am lipsi bucuroşi, dacă am putea. Dar de politică şi politicieni nu scapi uşor, cum nu scapi uşor de râie sau păduchi.

Read More
Politica si administratie

Declaraţie politică a senatorului Haralambie Vochiţoiu în Parlamentul României . Certitudini pentru sănătatea românilor prin derularea Programului Naţional de Servicii Medicale de Urgenţă!

Domnule Preşedinte, stimaţi colegi,
Ministerul Sănătăţii a alocat la data de 2 aprilie 2014, 157,8 milioane de lei pentru monitorizarea, tratamentul şi îngrijirea pacienţilor critici din secţiile de Anestezie – Terapie Intensivă şi tot la aceeaşi dată a fost deblocată suma de 20 de milioane de lei pentru materiale şi medicamente necesare bolnavilor diagnosticaţi cu infarct miocardic acut, internaţi în secţiile de terapie intensivă prin derularea Programului Naţional de Servicii Medicale de Urgenţă.

Read More
EvenimentFlash

Blestem în familia bodyguardului omorât, duminică, în Vulcan: Tatăl lui Claudiu Blaj a fost ucis de bunicul său, la finele lunii martie!

S-ar putea spune că familia Blaj a fost urmărită parcă de blestem, după ce la sfârşitul lunii martie, Blaj Claudiu (foto), una dintre cele două victime decedate de la barul „Madness” din Vulcan, şi-a pierdut tatăl. Şocul a fost cu atât mai mare, cu cât acesta a fost ucis chiar de bunicul tânărului.

Read More
Comunitate

Noi locuri de muncă la Gurasada

Primarul din Gurasada, Silviu Nan (foto), vrea ca firmele care vor implementa proiectul de modernizare a tronsonului de cale ferată şi cele care vor executa lucrările la tronsonul de autostradă care va traversa comuna, să aducă noi locuri de muncă în zonă. În paralel, un colos în industria cimentului, betoanelor şi agregatelor urmează să dea drumul la punctul de lucru din comună.

Read More