Lună: martie 2014

ActualitateFlash

Prefectul a solicitat CNADNR să nu blocheze Defileul Jiului toată săptămâna. S-a rezolvat, nu se poate!

Problema restricţiilor de circulaţie de pe Defileul Jiului, între Petroşani şi limita cu judeţul Gorj, a devenit acută atât pentru locuitorii din Valea Jiului, cât şi pentru societăţile comerciale din judeţ şi, chiar din ţară, care au traseu de transport în zonă. La solicitarea oamenilor, prefectul judeţului a încercat să afle dacă există vreo soluţie chiar de la beneficiarul lucrărilor de reabilitare a drumului pe defileu şi a aflat că nu se poate altfel.

Read More
Sport

Campioana a pierdut, trăiască noua campioană!

CSD, deţinătoarea titlului de campioană în Campionatul RealSport, a fost învinsă, la limită, scor 1-2, de vicecampioana Avantaje, care şi-a acontat astfel în proporţie de 99 la sută câştigarea titlului în sezonul 2013-2014. Meciul a fost ca de obicei echilibrat şi atractiv, iar Avantaje a avut un plus graţie portarului Cimporescu, care şi-a salvat echipa în mai multe situaţii periculoase şi a „dirijorului” Mureşan, care a reuşit o dublă.

Read More
FlashPolitica si administratie

Andronache pleacã în minister, iar CEH are director general interimar

După ce săptămâna trecută, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Daniel Andronache (foto), a fost promovat, printr-o decizie a primului ministru, ca subsecretar de stat în Departamentul pentru Energie din cadrul Ministerului Economiei, ieri, în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, la cârma instituţiei energetice a fost numit, interimar, ing. Aurel Niculescu, care deţinea funcţia de şef birou la Termocentrala Mintia.

Read More
FlashPolitica si administratie

Bisericile hunedorene primesc de la judeţ 90 la sută din finanţările nerambursabile. Cum vrea Moloţ sã-şi spele pãcatele pe banii noştri

Din aproape 4,8 milioane de lei finanţări nerambursabile pentru asociaţii, fundaţii, ONG-uri şi culte, bisericile hunedorene primesc 4,2 milioane, adică aproape 90 la sută. Din cele 4,2 milioane cu care este momită binecuvântarea slujitorilor lui Dumnezeu, două milioane primeşte Episcopia Ortodoxă a Devei şi Hunedoarei, suplimentar faţă de ce beneficiază parohiile ortodoxe din teritoriu.

Read More