Lună: ianuarie 2014

Sport

Şi-au complicat drumul spre semifinale

Naţionala de futsal a României, cu patru jucători de la Autobergamo Deva în teren, a suferit primul eşec la Campionatul European „Belgia 2014”, fiind învinsă, aseară, la limită, scor 0-1, de Ucraina. Tricolorii ratează astfel primul loc în grupa A, iar calificarea în sferturile de finală de pe poziţia secundă le va aduce ca adversar Rusia, principala favorită la titlul continental.

Read More
Eveniment

Cinci ani de închisoare pentru un prejudiciu de peste patru milioane de lei

Sabin Alexandru Fica, directorul general al societăţii comerciale „Mondo Distribution” din Deva, acuzat de evaziune fiscală, a fost condamnat de către Tribunalul Hunedoara, însă decizia nu este una definitivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, Ildiko Glăman, inculpatul a primit cinci ani de închisoare cu executare şi are dreptul de a declara apel în termen de 10 zile.

Read More
Comunitate

Căminele culturale din Luncoiu de Jos au şansa să fie reabilitate

Căminele culturale din satele Luncoiu de Jos, Luncoiu de Sus, Podele şi Stejărel sunt cuprinse în proiecte de reabilitare şi dotare în valoare totală de 15 milioane de lei, acestea fiind depuse spre finanţare la Compania Naţională de Investiţii. Nu cu mult timp în urmă, Primăria comunei Luncoiu de Jos a primit o notificare ce atestă eligibilitatea celor patru proiecte de investiţii.

Read More
ActualitateFlash

Există un loc unde îţi poţi lăsa animalul de companie cât timp eşti la serviciu. Grãdiniþa pentru câini din Deva

Hunedorenii care nu au cu cine să îşi lase căţeii năzdrăvani atunci când sunt plecaţi la serviciu, sau au alte treburi şi nu pot avea grijă de patrupezi, au posibilitatea de a apela la serviciile grădiniţei canine din cadrul Spitalului veterinar Andivet, din Deva. Acolo, animalele au parte de un program activ şi pot socializa cu ceilalţi căţei. Ceea ce trebuie să ştie iubitorii de animale este faptul că necuvântătoarele trebuie să aibă deparazitările şi vaccinările făcute la zi, pentru a nu exista riscul îmbolnăvirilor.

Read More