Lună: octombrie 2013

Politica si administratie

Haralambie Vochiţoiu, la a 59-a sesiune anualã a Adunãrii Parlamentare NATO

Liderul grupului senatorilor PP-DD, Haralambie Vochiţoiu, în calitatea sa de membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO, este prezent la cea de-a 59-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO, ce se desfăşoară în perioada 11-14 octombrie 2013, la Dubrovnik în Croaţia, eveniment la care participă parlamentari din statele membre ale NATO şi din ţările cu statut de partener sau observator.

Read More
Sport

O pauzã „blestematã”, alta cu speranţe

Echipa Cetate Deva şi-a arătat „faţa frumoasă” în prima repriză a partidei cu CSM Bucureşti, scor 12-11, dar după pauză, s-a „urâţit” şi a pierdut cu scorul de 20-23 meciul disputat sâmbătă, acasă. Aflate aproape la podea după primele şase etape ale Ligii Naţionale de handbal feminin, fiind pe locul opt la opt puncte distanţă de grupul echipelor cu pretenţii la play-off, jucătoarele ar putea fi „salvate” de întreruperea campionatului pentru următoarele trei săptămâni.

Read More
Sport

Pe plus la rezultate, cu minusuri la fotbal

FC Hunedoara a trecut cu 1-0 şi de Muncitorul Reşiţa şi rămâne lideră în clasament, având un şir de şase victorii consecutive în cele şase runde disputate după eşecul din prima etapă. Trupa pregătită de Constantin Olariu mai are însă de muncit pentru a ajunge cu adevărat redutabilă, întrucât şi victoria cu reşiţenii şi penultimul succes cu Becicherecu Mic au fost mai degrabă rodul unor realizări individuale, decât a unui joc colectiv de calitate.

Read More
Actualitate

Monografia judeţului Hunedoara, premiatã la Sibiu

La Conferinţa Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), desfăşurată zilele trecute la Sibiu, cartea „Judeţul Hunedoara, monografie” vol. I-III a obţinut diploma de merit pentru cea mai bună lucrare de specialitate în cadrul secţiunii „Studii şi cercetări sub formă de volum”. Diploma i-a fost înmânată managerului Bibliotecii Judeţene, Ioan Sebastian Bara (foto).

Read More