Lună: octombrie 2012

Sport

Viitorul luptelor sunã bine

Nouă reprezentanţi ai cluburilor hunedorene au reuşit să urce pe podiumul Campionatului Naţional de lupte libere, rezervat copiilor, desfăşurat la finalul săptămânii, la Târgu Jiu. Cel mai bine s-au prezentat luptătorii de la CSS Hunedoara, care au câştigat patru trofee, dar şi cei de la CSS Petroşani şi CNS CSS „Cetate” Deva au fost în top, primii cu trei medalii, iar devenii cu două.

Read More
ActualitateFlash

Conducere nouă la două dintre secţiile Tribunalului

Două dintre secţiile Tribunalului Hunedoara au preşedinţi noi, în urma unor hotărâri luate de Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba despre Secţia I Civilă, care acum, este condusă de judecătoarea Mihaela Conta, şi de Secţia a II-a Civilă de contencios şi administrativ fiscal, a cărei preşedinte a fost numită judecătoarea Adina Iftimuş.

Read More
ActualitateFlash

Au bani la primărie, dar numai pentru firmele de casă

La Primăria Deva, s-a instaurat o regulă care împinge spre faliment multe din firmele care au de încasat bani de la municipalitate. Asta, deoarece Viorica Nicula, directoarea economică a instituţiei şi, bineînţeles, primarul, tărăgănează nepermis de mult, sau nu vor să mai achite facturile unor societăţi comerciale care au prestat servicii pentru primărie de la începutul acestui an, punând firmele respective în situaţii dificile.

Read More