Lună: iulie 2010

ActualitateFlash

Bani cheltuiţi nejustificat, pentru consultanţă juridică

O societate comercială, care oferă consultanţă juridică Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, câştigă sume frumoase din bani publici, cu toate că instituţia hunedoreană are un jurist. Directorul coordonator al DSP Hunedoara spune că acest contract este în derulare pentru că juristul pe care îl are angajat nu este profesionist în întocmirea actelor pentru achiziţii publice şi că nu-i poate da pe mână o asemenea responsabilitate.

Read More
ActualitateFlash

Un bloc din Deva a rămas fără apă

Mare surpriză, marţi dimineaţa, pentru locatarii blocului P, de pe Bulevardul 22 Decembrie, din Deva. Atunci când s-au trezit, oamenii au observat că nu le mai curge apă la robinet. Şi mai mare surpriză au avut atunci când au aflat că motivul sistării îl reprezintă faptul că fostul administrator al imobilului nu a plătit facturile aferente consumului de apă către ApaProd.

Read More
Comunitate

Nunta, între tradiţie şi afacere

Nunta este o petrecere tradiţională, prin care două persoane care se iubesc hotărăsc să-şi unească destinele şi vor să-i facă părtaşi la sărbătorirea acestui moment special din viaţa lor şi pe cei apropiaţi, rude, prieteni sau colegi de serviciu. Numai că de o vreme încoace, mai ales în perioade grele din punct de vedere economic, nunta a ajuns să devină o afacere pentru tinerii însurăţei, luându-se inerent în calcul câţi bani cheltuieşti cu această petrecere şi cu câţi vei rămâne în final, după primirea „cinstei” şi a darurilor de la invitaţi.

Read More
ComunitateFlash

Şomerii hunedoreni nu se înghesuie la cursurile de recalificare

De la începutul acestui an şi până în prezent, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara au urmat cursuri de recalificare aproape 800 de şomeri, dintre care peste 50 la sută au reuşit să-şi găsească după absolvire un loc de muncă. Cele mai căutate meserii sunt în construcţii, industria alimentară şi comerţ.

Read More