„Nemuritorul” a mai „murit” puţin

25 octombrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Gică Barbu, cel mai longeviv antrenor din liga secundă, şi-a mai dirijat o dată echipa spre eşec, Mureşul Deva fiind învinsă fără drept de apel, în deplasare, de Arieşul Turda, scor 2-0.

Boală veche vs tratament nou
Mureşul s-a prezentat la meciul cu Arieşul Turda tot cu Gică Barbu pe banca tehnică, deşi antrenorul anunţase că demisionează, după eşecul de acasă (1-2) cu Gaz Metan Craiova. Drept urmare, echipa deveană a suferit de aceleaşi boli vechi care au retrogradat-o sezonul trecut şi au băgat-o în subsolul clasamentului în primele etape de acum.  „Cei de la Turda au fost mai determinaţi (n.r. şi în consecinţă logică, devenii au fost apatici) şi în prima repriză ne-au dominat. După pauză, am reuşit să echilibrăm jocul, dar se pare că nu avem puterea de a marca. Avem probleme, ne adâncim din ce în ce mai rău. Vom vedea ce se mai poate face până la iarnă (deci, totuşi, nu mai demisionează???? n.r.)”, a spus Gică Barbu, după meci, pentru site-ul www.ligab.ro.
În schimb, Arieşul, care a mutat inspirat prin aducerea antrenorului  Florin Fabian în rol de „tratament nou”, a jucat mai bine şi a câştigat fără dubii. „Ne-am dorit foarte mult victoria. Mă bucur că am reuşit să schimb atitudinea unor jucători, să-i fac să evolueze mai hotărâţi şi sper ca prin rezultate să determinăm factorii de decizie  să redreseze situaţia financiară a clubului. Am încercat să schimb ceva şi în legătură cu aşezarea şi sistemul de joc şi mă bucur că în mare parte, dar mai ales în prima repriză, jucătorii au făcut ceea ce le-am cerut”, a spus tehnicianul turdean. Golurile gazdelor au fost marcate de Şaim (23) şi C. Bucur (34).

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gica-demisie spune:

    Ar trebui sa va lasa-ti la vatra,d-nu Barbu.sunteti un antrenor slab si jucatorii la fel.Lor le place mai bult bautura,la care sunt campioni.

  2. IMPERSONAL spune:

    Nea Gica..se scrie lasati…LEGAT…nu e nevoie de cratima..!!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Jiul, detronată de Minerul Uricani

Minerul Uricani este noul lider din Liga a IV-a, după victoria cu scorul de 5-1 în faţa celor de la...

Dava Deva, lideră în liga secundă

Echipa de futsal Dava Deva a obţinut maximum de puncte din meciurile disputate în al III-lea turneu al ligii secunde,...

Uniunea Europeană şi noua civilizaţie occidentală

Cred că mă apuc de un subiect care depăşeşte cu mult posibilităţile oferite de spaţiul de care dispun. Tocmai de...

Închide