„Izbăvire“ în prelungiri

27 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a crezut în şansa ei până la capăt şi a bifat al treilea succes consecutiv pe teren propriu, învingând cu emoţii, scor 1-0, pe Naţional Sebiş. Alb-albaştrii au avut două goluri anulate în prima repriză, un om în plus încă din minutul 31, dar au reuşit golul victoriei abia în prelungiri, prin Gideon (90+3).

Şandor, reinventat

Omul numărul unu al primei reprize a fost veteranul Marcel Şandor, care pare că trăieşte o a doua tinereţe la Hunedoara. Fotbalistul din Călan a marcat cu capul în minutul 32, dar reuşita sa a fost anulată, discutabil, pe motiv de ofsaid. Tot Şandor a provocat eliminarea lui Luca (30), obligat să-l faulteze de două ori, încasând două cartonaşe galbene în câteva minute, iar FC Hunedoara a jucat mai bine de o oră cu un om în plus în teren. Acelaşi foarte activ Şandor a centrat perfect de pe banda stângă, iar Zelencz a marcat din careu, însă, încă o dată, arbitrul asistent a văzut ofsaid şi a anulat golul.

Schimbare inspirată

Hunedorenii s-au aruncat în atac cu şi mai mare furie după pauză, dar spaţiile rămase libere în defensivă puteau fi speculate de oaspeţi. Naţional Sebiş s-a închis ermetic şi putea da lovitura pe contraatac, având două ocazii clare de singur cu portarul. Soarta partidei a fost decisă de nigerianul Gideon, care a intrat în teren în minutul 77 şi a reuşit să puncteze cu o lovitură de cap din careu în prelungiri (min. 90+3).

Cu acest nou succes, FC Hunedoara a urcat pe locul trei, la două puncte de lider, şi aşteaptă prima victorie în deplasare.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

O informaţie care ar putea fi o pâine bună de mâncat pentru o brigadă de combatere a acţiunilor mafiote a...

Boala ratărilor

CFR Simeria a rulat în gol la meciul de pe teren propriu cu Autocatania Caransebeş şi a fost obligată să...

Urmărit, bătut şi tâlhărit

Profitând de starea de ebrietate în care se afla un tânăr de 24 de ani, din Petroşani, doi bărbaţi din...

Închide